FGO Nyakörv Vil. LED+USB Kék 70 cm

Flamingo Visio Light Kék Led nyakörv USB kábellel 70 cm
Kutyák részére kialakított, élénken világító Led nyakörv, mely kb. 500 méteren biztosítja a kedvencek
láthatóságát. Vízálló, ollóval pontos méretre szabható, USB-n keresztül tölthető!

Cikkszám: KFGONY10
Gyártó: Flamingo Flamingo
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
6.590 Ft
 Állatorvosok a kisállatokért!

Állatorvosok a kisállatokért!

Budakalász: +3620/628-2846
Szigetszentmiklós: +3620/270-7686
Westend: +3620/371-2696
Átvételi hely

Átvételi hely

2310 Szigetszentmiklós, Auchan
2011. Budakalász, Auchan üzletsor
1062 Bp., Westend: Aluljáró szint
Konzultációs lehetőségek

Konzultációs lehetőségek

Állatorvosaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek a legjobb választásban.
FGO Nyakörv Vil. LED+USB Kék 70 cm
6.590 Ft

Leírás

Flamingo Visio Light Kék Led nyakörv USB kábellel 70 cm
Kutyák részére kialakított, élénken világító Led nyakörv, mely kb. 500 méteren biztosítja a kedvencek
láthatóságát.

Nappali és éjszakai sétához egyaránt kiváló választás.

Előnyök, tulajdonságok:
- Ollóval méretre vágható.
- A csomag részét képező USB csatlakozóval újratölthető, nincs szükség elemekre.
- Választható rajta, hogy folyamatos vagy villogó fényt adjon.
- Vízálló.
- Nyakméret: 20-75 cm 

Az akkumulátor töltöttségi állapotától és a helyszín adottságaitól függően a világító karika akár 500 m-ről is látható. Villogás
vagy folyamatos világítás is beállítható rajta (a billenő kapcsoló használatával). A készülék cseppálló és magas minőségű
anyagból készült. Elem nem szükséges: helyette a készüléket USB porttal rendelkező készülékről tölthető, például számítógép,
egy szabványos USB kábel segítségével.
Tartozékok:
1 db világító nyakkarika
1 db USB kábel
Biztonság:
Az eszköz használata előtt olvassa el és rakja el az alábbi útmutatót, hogy ha szükséges, a későbbiekben is újraolvashassa.
Amennyiben az eszközt valakinek átadja, adja hozzá a használati útmutatót is.
Visio Light használatának megkezdése:
Mielőtt elkezdené használni a Visio Light-ot, gondosan olvassa el a használati útmutatót és bizonyosodjon meg arról, hogy lépésről lépésre követi instrukciókat. Óvatosan vegye ki a csomagolásából a Visio Light-ot, hogy megóvja a sérüléstől. Csatlakoztassa a hozzáadott USB kábelt a csőhöz (a kicsi csatlakozó használatával) és csatlakoztassa egy USB porthoz, például egy számítógéphez. A Billenő kapcsoló mellett található led lámpa ki fog kapcsolni, amikor az eszköz teljesen feltöltött. Csak a készülékhez biztosított USB kábelt használja a Visio Light töltéséhez. A töltési idő kb. 90 perctől 2 óra.
A Visio Light kedvence nyakára illesztése:
Ahhoz, hogy ezt meg tudja tenni, először mérje le kedvence nyakának a kerületét. Helyezzen mérőszalagot kedvence nyaka köré és mérje le a kerületét úgy, hogy a mérőszalag ne legyen túl szoros és két ujja könnyen elférjen a nyak és a mérőszalag között, ezzel a módszerrel biztosíthatja, hogy a Visio Light tökéletesen illeszkedjen. A megfelelő méretet jelölje be a Visio Light-on és egy éles ollóval vágja le egy LED mögött: a 3-as kép szerint. Helyezze vissza a záró véget a csőre: a 4-es kép szerint. A Visio Light most már használatra alkalmas.
A billenő kapcsoló segítségével különböző világítási módokat állíthat be:
1. Folyamatos világítás
2. Gyors villogás
3. Lassú villogás
Megjegyzés:
A Visio Light folyamatos világítás módban megközelítőleg 90 percig képes világítani és villogó módban körülbelül 2 órán keresztül, mielőtt újra kell tölteni.
A Visio Light tisztítása:
A világító cső puha, száraz ruhával törölhető tisztára.
Veszély gyermekekre és bizonyos emberekre:
Az eszközt rendeltetésszerűen NEM használhatják gyermekek, csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességű emberek vagy olyanok, akiknek nincs tapasztalata és/vagy ismerete az eszköz használatáról, kivéve, ha egy olyan ember felügyelete mellett használják, aki folyamatosan megfigyeli és felelősség vállal a biztonságukért vagy amennyiben útmutatást kapnak az eszköz használatáról. A gyermekeket folyamatos felügyelet mellett kell tartani, hogy ne játszhassanak az eszközzel. A gyermekek távol tartandóak a csomagolóanyagától. Lenyelés esetén fulladás veszélye lehetséges. A termék csomagolása nem húzható át a fejen.
Sérülés veszély vagy anyagsérülés:
Védje a hőtől.
Maximális környezeti hőmérséklet -10°C/+40°C
Védje a terméket az ütés vagy esés következményére kialakuló fizikai sérüléstől. Ne használjon olyan karcoló vagy csiszoló tisztítóanyagot, ami megsértheti a termék felületét. Használat előtt ellenőrizze le a termék állapotát. Ne használjon meghibásodott eszközt.
Akkumulátor töltés veszélyei:
Csak olyan töltőállomást használjon, amely lítium-polimer akkumulátorokkal töltésére alkalmas. Amennyiben az akkumulátor nem megfelelő módon kerül feltöltésre (túl magas feszültség, túl magas hőmérséklet, elektromosság vagy rossz töltő), túlmelegedéshez, robbanáshoz vagy kigyulladáshoz vezethet. Ne töltse az akkumulátor hőforrás közelében vagy rosszul szigetelt autóban. A magas hőmérséklet meghibásodást okozhat az akkumulátorban, ami túlmelegedéshez, robbanáshoz vagy kigyulladáshoz vezethet. A nagy mennyiségű energiatárolás miatt, a lítium-polimer cellák, ha megsérülnek, felhevülhetnek vagy felrobbanhatnak. Ez megtörténhet extrém túltöltés, túlterhelés, leejtés, mechanikai sérülés, stb. hatására is. Emiatt fontos, hogy felügyelje a töltési folyamatot.
Elektromos veszély:
A készülék akkumulátorról való működésre lett tervezve (újratölthető elem). A technikai adatainak megfelel. Soha ne használja az eszközt az ajánlott tápegységtől eltérő típussal: rövidzárlat vagy elektrosokk veszélye miatt. Ne használja tovább a világító nyakkarikát, ha az vízbe esik. Ne használja tovább a terméket, ha megsérül vagy leesik. Kizárólag szerviz központon keresztül javíttassa a kockázatok megelőzéséért. (Kérjük, vegye figyelembe a garancia feltételeit)
Meghibásodás/hiba:
Nem működik? Nincs feltöltve az akkumulátor? Csatlakoztassa a fénycsőhöz az USB kábelt és töltse fel az akkumulátort. Azt is
ellenőrizze le, hogy a számítógép USB portja működik.
Technikai adatok:
Akkumulátor: 1 x 3,7 V- 100 mA
Hulladék kezelés:
A termék csomagolásából származó hulladékot, mindig a termék anyagának megfelelő módon helyezze a hulladékgyűjtőbe. Az eszköz nem kerülhet a háztartási hulladékba. Ezt a terméket az európai parlament és tanács 2012/19/EU az elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól irányelve alapján a helyi gyűjtőponton vagy hulladék kezelő cégnél adja le. A hulladékkezeléssel kapcsolatban kérjük, kövesse a helyi hulladékkezelési előírásokat. Amennyiben kétségei lépnek fel a hulladékkezeléssel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi hulladékkezelővel.
Elem hulladékkezelése:
A Bizottság 2002/66/EK irányelvének megfelelően meghibásodott vagy elhasználódott akkumulátort, elem készletet vagy
egyedi cellákat környezetbarát módon kell gyűjteni és hulladékát kezeli.
Megfelelés:
Kijelentjük, hogy a termék megfelel az alapvető követelményeinek és betartja a következő rá vonatkozó előírásokat és
rendeleteket:
EN61000-6-3 : 2007 + A1 : 2011
EN61000-6-1 : 2007 (IEC 61000-4-2 : 2008 / IEC 61000-4-3 : 2010)
EN50581 : 2012
Európai Parlament és a Tanács 2004/108/EK
Európai Parlament és a Tanács 2011/65/EU

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!