Virbac hűségakció

Minden Virbac HPM száraztápra érvényes 9+1-es hűségakció!
9 zsák bármilyen Virbac HPM száraztáp esetén (lehet vegyesen is kutya/macska) a 10. táp az előző 9 átlagértékének figyelembevételével ajándék. Az ingyenes 10. tápot a Virbac Hungary Kft. írja jóvá. Az első rendelést követően két éven belül teljesülnie kell a feltételeknek.

Alapesetben minden megrendelést követünk (megrendelő neve, emailcíme). Lehetőség szerint a fentiek miatt ugyanarról a név/emailcím párosról rendelje a termékeket, vagy megjegyzésben/emailen jelezze, ha változás történik. Amennyiben nem kíván részt venni a hűségakcióban megjegyzésben, vagy emailen jelezze felénk!

Adatkezelés a Virbac HPM tápokra vonatkozó hűségakció esetén:

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Az adatkezelés célja: Az akcióban való részvétel feltételeinek teljesítéséhez szükséges adatok nyilvántartása

Az adatkezelési nyilatkozat elfogadásával az érintett hozzájárul ahhoz, hogy a Virbac HPM tápokra vonatkozó hűségakció keretein belül a megadott adatokat tárolhassa, illetve harmadik fél, a Virbac Hungary Kft. számára, továbbíthassa. A hozzájárulás feltétele a promócióban való részvételnek, illetve kizárólag a promócióban résztvevő termékekre vonatkozik. Az adatok a hűségakcióban leírtak beteljesülését követően törlésre kerülnek.