DeliGuard

- Posztbiotikus táplálékkiegészítő macskáknak és kutyáknak

Belefáradtál már a hatástalan készítmények használatába?

Megveszed, de mégsem látod, hogy hatásos lenne?

Tudtad, hogy... az egészséges belek kulcsfontosságúak házi kedvenced egészségének szempontjából? A nem megfelelő táplálkozás és a bélrendszeri egészség támogatásának hiánya emésztési nehézségekhez, rossz étvágyhoz, bőr- és szőrproblémákhoz vezethet.

Sok esetben a táplálékkiegészítők használata, amik korlátozott bélfunkcióval rendelkező állatoknak készültek, nem eredményesek. Ez azt jelenti, hogy olyan táplálékkiegészítőket kell biztosítani, amiket az állat teste hasznosítani tud.

Ebben a helyzetben a DeliGuard TM egy innovatív megoldást kínál, amely a Bacillus subtilis jótékony baktérium által termelt posztbiotikumokat tartalmazza.

Tudod, mi a különbség a pre-, pro- és posztbiotikumok között?

Probiotikumok

kiválasztott baktériumok vagy élesztők élő kultúrái, amik megfelelő mennyiségben adagolva jótékony hatást gyakorolnak az emésztőrendszerre és az emberi vagy állati test egészére.

Prebiotikumok

nem emészthető összetevők, mint a rostok, oligoszacharidok, fruktooligoszacharidok és inulin, amik serkentik a jótékony mikroorganizmusok növekedését vagy aktivitását a vastagbélben.

Posztbiotikumok

élettelen mikroorganizmusok készítménye, főként probiotikus baktériumok és/vagy azok összetevői (beleértve a B-vitaminokat, rövid láncú zsírsavakat, enzimeket, tejsavat, poliszacharidokat), amik jótékony hatást gyakorolnak az emberi vagy állati test egészségére.

Miért érdemes kipróbálnod a DeliGuard TM -ot?

Az alkalmazást követően 10 nap az az átlagos idő, amíg látható változások történnek az állat állapotában, ahogyan azt 100 házi kutyával és macskával végzett vizsgálatok eredményei kimutatták.

Javuló emésztés

Egészségesebb, ragyogóbb szőrzet

Növekvő étvágy és vízfogyasztás

Ezenkívül a DeliGuard TM felgyorsítja a sebgyógyulást, stabilizálja az emésztőrendszert, és segít az állatoknak könnyebben átvészelni a nehéz időszakokat, a nyári kánikulát. Az aktív összetevők támogatják a test természetes védekező mechanizmusait, és segítenek a méreganyagok semlegesítésében.

Ez a termék ötvözi a legújabb biotechnológiai fejlesztéseket az állatok táplálásának hatékony megközelítésével. A DeliGuard TM hatóanyagai könnyen emészthetőek, és segítik kedvenceid minden egyes sejtjét.

Hogyan alkalmazd a DeliGuard TM -ot?

Egyszerűen keverd kedvenced eleségébe vagy ivóvízébe a használati utasításnak megfelelően. Fontos, hogy csak egy módon adagold a terméket és ne lépd túl az ajánlott mennyiséget.

A DeliGuard TM rendszeres használatával biztosíthatod háziállatod egészségének kitűnő állapotát.

 

Az adagolást a háziállat testsúlyához igazítva, cseppekben végezd az alábbiak szerint:

5 kg alatt

2 csepp

5-10 kg között

5 csepp

30 kg felett

7 csepp

5 kg alatt

2 csepp

5-10 kg között

5 csepp

30 kg felett

7 csepp

Adj egy esélyt a DeliGuard TM -nak és támogasd kedvenceid egészségét és vitalitását!

 

 

Vásárold meg a Cirmos Állatpatikában online vagy állatpatikáinkban személyesen!


2310, Szigetszentmiklós, Háros utca 120. (Auchan üzletsor)
2011, Budakalász, OMSZK Park 1. (Auchan üzletsor)
1069, Budapest, Váci út 1-3. (Westend, Aluljáró szint)