Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Cirmos Állatpatikát dr. Fassang Edit állatorvos hozta létre.

Évtizedes szakmai klinikai tapasztalatát szeretné minél több gazdinak átadni, segítve ezzel a tulajdonosok   döntését az állatgyógyászati termékek és tápok egyre szélesedő választéka közt.
Csepel-szigeten központi helyen, a szigetszentmiklósi Auchan áruházban található a patika, mely igen hosszú nyitvatartási idővel rendelkezik, így hétvégén is van telefonos, illetve állatorvosi rendelői körülményeket nem igénylő állatorvosi segítség.

Célunk: minél több embernek segíteni az egyedi igényeknek megfelelő készítmények kiválasztásánál, illetve a megfelelő étrend összeállítása.

Erősségünk: magabiztos alapokon nyugvó állatorvosi szakmai háttér, melynek segítségével naprakész minőségi tanácsot tudunk nyújtani mindenkinek, aki hozzánk fordul (kezelés, dietetika, termékismeret, stb.).

Termékkínálatunkban megtalálhatóak, állatgyógyszerek, étrend kiegészítők, vitaminok, gyógytápok, nedves- és száraz eledelek, kiegészítők, és felszerelés. Webshopunknak köszönhetően az általunk forgalmazott termékeket bárhol az országban meg tudják vásárolni. Amennyiben a termékeink közt nem találja meg amit keres, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén, ha megoldható, beszerezzük.

Kérdése van? Ne gúglizzon, inkább kérdezzen meg egy állatorvost! Hívjon minket bizalommal!

A Cirmos Állatpatika üzletébe sajnos az áruház nem engedi be a kis kedvenceket, ezért a technika eszközeinek segítségül hívásával (fénykép, videó), illetve otthoni mérlegeléssel (testtömeg mérés a gyógyszeradagok miatt) sokat segíthetnek nekünk.

Bizonyos esetekben a webshopon kínált és a boltban található termékek árai eltérnek egymástól! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Az oldal tetejére