Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Cirmos Állatpatikát dr. Fassang Edit állatorvos hozta létre.

Évtizedes szakmai klinikai tapasztalatát szeretné minél több gazdinak átadni, segítve ezzel a tulajdonosok   döntését az állatgyógyászati termékek és tápok egyre szélesedő választéka közt. 
Első patikánk 2020 decemberében nyílt, Csepel-szigeten központi helyen, a szigetszentmiklósi Auchan áruházban. Második patikánk 2022. októberében nyitott meg Budakalászon, az Auchan áruházban. Mindkét patika igen hosszú nyitvatartási idővel rendelkezik, így hétvégén is van telefonos, illetve állatorvosi rendelői körülményeket nem igénylő állatorvosi segítség.

Célunk: minél több embernek segíteni az egyedi igényeknek megfelelő készítmények kiválasztásánál, illetve a megfelelő étrend összeállítása.

Erősségünk: Patikáinkban csak állatorvosok dolgoznak, így magabiztos alapokon nyugvó állatorvosi szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkezünk, melynek segítségével naprakész minőségi tanácsot tudunk nyújtani mindenkinek, aki hozzánk fordul (kezelés, dietetika, termékismeret, stb.).

Termékkínálatunkban megtalálhatóak, állatgyógyszerek, étrend kiegészítők, vitaminok, gyógytápok, nedves- és száraz eledelek, kiegészítők, és felszerelés. Webshopunknak köszönhetően az általunk forgalmazott termékeket bárhol az országban meg tudják vásárolni. Amennyiben a termékeink közt nem találja meg amit keres, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén, ha megoldható, beszerezzük.

Kérdése van? Ne gúglizzon, inkább kérdezzen meg egy állatorvost! Hívjon minket bizalommal!

A Cirmos Állatpatikák üzleteibe sajnos az áruház nem engedi be a kis kedvenceket, ezért a technika eszközeinek segítségül hívásával (fénykép, videó), illetve otthoni mérlegeléssel (testtömeg mérés a gyógyszeradagok miatt) sokat segíthetnek nekünk.

Bizonyos esetekben a webshopon kínált és a boltban található termékek árai eltérnek egymástól! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Az oldal tetejére