Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft
Menny.:db
A szájbetegségek fő oka a bakteriális lepedék. ProDen PlaqueOff természetes módon teszi lehetővé a kellemetlen lehelet, a plakk és a fogkő megszűntését. Az eredmények már 3-8 hét után láthatóvá válnak.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Raktárkészlet: Raktáron

Plaqueoff 40 g

5.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A beteg szájüreg illetve a nem kielégítő fogápolás az egész szervezetre kihatással bír. A baktériumok a fogínyen és az emésztőrendszeren keresztül a vérrel bekerülve szétszóródnak a tüdőkben, ízületekben, vesékben, májban, s ott gyulladásos reakciókhoz vezetve legyengítik az állatot.
Aki kedvencével igazán törődik és jót szeretne tenni vele, valamint megspórolni a hiányosságok következtében szükségszerűvé váló állatorvosi kiadásokat, figyelnie kell az állat rendszeres fogápolására.

A PlaqueOff Animal nagyszerűen bevált úgy a fogkövek és rossz lehelet megelőzésében, mint azok kezelésében. Minden nap következetesen használva a meglévő fogkövek a fogak állapotától és a fogkövesség erősségétől függően egy idő után világos színűre változnak, s egy horoggal relatív könnyen lakaparhatók.
A készítmény alapja egy speciális algafajta, melyet dúsítás után por formájúvá alakítanak. A PlaqueOff teljességgel természetes preparátum, alapvetően humán használatra fejlesztették ki, s embereken le is tesztelték - még mielőtt felfedezték volna, hogy az állatokra is pozitív hatást gyakorol, s ezután hozták létre a PlaqueOff Animal változatot.

Mi a PlaqueOff AnimalTM?
A PlaqueOffTM Animal hatóanyaga egy természetes növényi anyag, amelyet az Ascophyllum nodosum-D1070TM nevű tengeri algából vonnak ki. Az algát a Norvégia és Izland körüli tengerekből gyűjtik. Az Ascophyllum nodosum szárított, granulált formája 12 vitamint és 13 makro- és mikroelemet tartalmaz. Természetes jódban szintén gazdag.

Hogyan fejti ki hatását?
Az ínybetegséget a plakkot (foglepedék) képző baktériumok felhalmozódása okozza. A plakk a nyálban természetesen előforduló ásványi anyagok hatására fogkővé alakul, ami a fájdalom és a rossz szagú lehelet elsőrendű oka. Jól ismert, hogy a nyál összetétele hozzájárulhat a plakk és a fogkő képződését elősegítő baktériumok eltávolításához, úgynevezett szisztémás hatással rendelkezik (ellentétben a plakkot és a fogkövet lekoptató fogkefe mechanikai hatásával). Feloldódás után a hatóanyagok bekerülnek a véráramba, majd a nyál összetételét megváltoztatva megakadályozzák a plakkot képző baktériumok fogakhoz való tapadását, így megelőzik a plakk és a fogkő okozta problémák kialakulását.
A hatóanyag(ok) a szájüregben mindenhová eljutnak, még a fogak közé és azokra a helyekre is, ahol már súlyos és fájdalommal járó problémák alakultak ki (tehát olyan helyekre is, ahol például fogkefét nem lehet használni).
Klinikai vizsgálatokban már mind össze 4-8 hetes használat után 66%-kal csökkentette a plakk és 46%-kal mérsékelte a fogkő-képződést. Rendszeres használatának folytatása további javulást eredményezett.
Már kialakult fogkő esetén az állapot romlása, vagy lassulása várható. A kialakult fogkövet csak gondos, altatásban végzett állatorvos által kivitelezett ultrahangos fogkő-eltávolító kezelés tudja megszüntetni.

Használata:

A PlaqueOff Animal a hozzá kapott adagoló kanállal akár száraz-, akár nedves eledelhez könnyen hozzáadható, s épp úgy alkalmas kutyák, mint macskák számára.

Kis méretű kutyafajták (< 10 kg) és macskák: 1/2 - 1 kanállal naponta
Közepes testű kutyafajták (10 - 25 kg): 1 - 2 kanál naponta
Nagy termetű kutyafajták (> 25 kg): 2 kanál naponta

Összetevők

A nyersanyag alapja 100% algae flour (ascophyllum nodosum) és csakis ezt a speciálisan kiválogatott algát tartalmazza.

Analitikai összetevők

fehérje 7.0 %, nyerszsír 5.5 %, nyersrost 2.0 %, hamu 7.0 %

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére