DeliGuard - Posztbiotikus táplálékkiegészítő macskáknak és kutyáknak

DeliGuard - Posztbiotikus táplálékkiegészítő macskáknak és kutyáknak
Szeretnéd a legjobbakat adni kedvencednek, de nem tudod, hogyan tápláld őt megfelelően? 
A nem megfelelő táplálkozás és a bélrendszeri egészség támogatásának hiánya emésztési nehézségekhez, rossz étvágyhoz, bőr- és szőrproblémákhoz vezethet. 
A DeliGuardTM posztbiotikus táplálékkiegészítő egy innovatív megoldás, ami segíthet kedvencednek egészségesnek és boldognak maradni.


Mi a DeliGuardTM?
A DeliGuard TM egy posztbiotikus táplálékkiegészítő, ami a Bacillus subtilis jótékony baktérium által termelt anyagokat tartalmazza. Ezek az anyagok segítik a méreganyagok semlegesítését, támogatják a test természetes védekező folyamatait, és javítják a bélrendszeri egészséget.


 

A bélrendszer kulcsfontosságú szerepet játszik a kedvencünk egészségében


Az egészséges bélrendszer kulcsfontosságú a kedvencünk általános egészsége és jóléte szempontjából. A belekben található baktériumok felelősek a tápanyagok felszívódásáért, a méreganyagok eltávolításáért és az immunrendszer támogatásáért. Ha a bélrendszer nincs egyensúlyban, az emésztési zavarokhoz, allergiákhoz, autoimmun betegségekhez és más egészségügyi problémákhoz vezethet.

A DeliGuard TM segíthet helyreállítani a bélrendszer egyensúlyát
A DeliGuard TM -ben található posztbiotikumok segítenek helyreállítani a bélrendszer egyensúlyát és javítani a bélflórát. Ez javíthatja a kedvencünk emésztését, erősítheti az immunrendszerét, és csökkentheti az allergiák és más krónikus betegségek kockázatát.


A DeliGuard TM további előnyei
Egészségesebb bőr és szőrzet: a DeliGuard TM javíthatja a kedvencünk bőrének és szőrének állapotát. A posztbiotikumok segítenek csökkenteni a gyulladást és a viszketést, és javítják a bőr hidratáltságát.
Növekvő étvágy és vízfogyasztás: a DeliGuard TM serkentheti a kedvencünk étvágyát és vízfogyasztását. Ez fontos lehet azoknál a kutyáknál és macskáknál, akik válogatósak az étellel vagy nem isznak elegendő vizet.
Gyorsabb sebgyógyulás: a DeliGuard TM segíthet a sebek gyorsabb gyógyulásában. A posztbiotikumok serkentik a kollagéntermelést és csökkentik a gyulladást.
Erősebb immunrendszer: a DeliGuard TM erősítheti a kedvencünk immunrendszerét. A posztbiotikumok segítenek a szervezetnek a kórokozók elleni küzdelemben és csökkentik a fertőzések kockázatát.


Hogyan kell alkalmazni a DeliGuard TM -ot?


Egyszerűen keverd bele kedvenced eleségébe vagy ivóvízébe a használati útmutatónak megfelelően. Az adagolást a háziállat testsúlyához igazítva, cseppekben végezd.


Kutyák:
10 kg alatt - 3 csepp
10-30 kg között - 5 csepp
30 kg felett - 7 csepp


Macskák:
5 kg alatt - 2 csepp
5-10 kg között - 5 csepp
10 kg felett - 7 csepp


Mennyi idő alatt láthatod az eredményeket?
A DeliGuard TM használata után 10 nap az átlagos idő, amíg látható változások történnek az állat állapotában. Azonban a javulás már hamarabb is érezhető lehet.

 
Biztonságos a DeliGuard TM használata?
A DeliGuard TM egy természetes és biztonságos táplálékkiegészítő, amit minden korosztályú és fajta kutyáknak és macskáknak nyugodt szívvel adhatsz. Nincsenek ismert mellékhatásai.


Mit tehetek, ha további kérdéseim vannak a DeliGuard TM -dal kapcsolatban?
Ha további kérdésed van a DeliGuard TM -mel kapcsolatban, fordulj a Cirmos Állatpatika állatorvosaihoz a info@cirmosallatpatika.hu e-mail címen vagy a +36-20/270-7686 telefonszámon.


A DeliGuard TM egy hatékony és biztonságos táplálékkiegészítő, ami segíthet kedvencednek egészségesnek és boldognak maradni. Ha aggódik kedvence emésztőrendszere vagy általános egészsége miatt, a DeliGuard TM kipróbálása nagyszerű megoldás lehet.


Tegyünk együtt kedvenced jólétéért!