Complivit paszta 150 g

A Complivit paszta egy aminosav és vitamin kiegészítő kutyák és macskák részére, a megfelelő energiaszükséglet kielégítésére.
Cikkszám: GYCOMPL
Gyártó: VetPlus VetPlus
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 790 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
9.990 Ft
Menny.:db
 Állatorvosok a kisállatokért!

Állatorvosok a kisállatokért!

Budakalász: +3620/628-2846
Szigetszentmiklós: +3620/270-7686
Westend: +3620/371-2696
Átvételi hely

Átvételi hely

2310 Szigetszentmiklós, Auchan
2011. Budakalász, Auchan üzletsor
1062 Bp., Westend: Aluljáró szint
Konzultációs lehetőségek

Konzultációs lehetőségek

Állatorvosaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek a legjobb választásban.
Complivit paszta 150 g
9.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A Complivit paszta egy aminosav és vitamin kiegészítő kutyák és macskák részére, a megfelelő energiaszükséglet kielégítésére.

Jellemzők:

Gyakran küzdünk olyan esetekkel, amikor magas energiaszükséglet mellett nincs, vagy nem elegendő a tápanyagfelvétel. Ezzel a meggyengült állapottal találkozunk rekonvalens időszakban, idős pácienseknél, intenzív tréning alatt, étvágycsökkent kedvenceknél, gyógyszerek mellékhatásainak következményeként vagy betegség miatti táplálékelutasítás esetén. A COMPLIVIT összetételét tekintve egyedülálló kombináció, mely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, beleértve a macskák extra taurinszükségletét is. Emellett multivitamin komplex, (A, D, E, B, Biotin) tartalmaz mikro- és makroelemeket (Ca, Zn, Fe, Mg, Mn, K), prebiotikumokat (MOS), és immunstimuláns Béta-glükánokat, melyek a makrofágok aktivitását fokozzák (CR3 receptor aktiválás) és ismertek kiváló daganatellenes hatásukról.

Alkalmazása:

- Fokozott teljesítmény: a bemutatókra készülő kutyáknak és macskáknak a versenyek előtt kifejezetten hasznos a plusz energia és tápanyag.

- Tevékeny kutyák és fokozott testmozgás: az aktív kutyáknak nagyobb az energia iránti szükségletük. A fokozott testmozgás ugyancsak növelheti az energiaszükségletet.

- Bántalmazott állatok: azokban a háztartásokban, ahol több állat is van, a hierarchia alapú magatartás az állatok között egymás bántalmazásához, egyes egyedeknél pedig csökkent tápanyagfelvételhez vezethet.

- Műtéti beavatkozásokat követően: a műtéti beavatkozásokat követően, valamint a betegségek u tán, a lábadozási időszakban az étvágy gyakorta csökkent mértékű, pedig ilyenkor az optimális tápanyagbevitel alapvető fontosságú.

- A válogatósok: az étkeikben válogatós kutyák és macskák nem ritkán elégtelen mennyiségben fogyasztanak a jó egészséghez elengedhetetlen tápanyagokból.

- Öregedő macskák: a kutyákkal ellentétben a macskák energiaszükséglete a korral nő. 

Adagolás:

Beadható önmagában, táplálékba keverve, hígítva, gyomorszondán keresztül is alkalmazható.

- Kutya adag: (15g)/nap/10kg

- Macska adag: (5g)/nap/4,5kg 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

DMGuard oldat 30 ml

8.490 Ft
Kívánságlistára teszem

NRG paszta 80 g

4.590 Ft
Kívánságlistára teszem

Immunovet Pets Tabl. Jutalomfalat 100x

5.490 Ft
Kívánságlistára teszem